Murerarbejde

Vi laver alle typer mureropgaver for vores kunder i Nordjylland

Leder du efter en erfaren murermester, der påtager sig alle de opgaver, der hører til murerfaget? Da står vi hos Murer Martin klar til at hjælpe dig.

Vi lægger vægt på kvalitet og udvikling, og med mere end 10 års erfaring indenfor branchen klarer vi opgaven for dig, uanset dens karakter og omfang. Som murer i Brønderslev har vi kunder fra hele Nordjylland og påtager os ligeledes opgaver i Hjørring og Aalborg for blot at nævne nogle af de områder, vi dækker.

Vores kunder er private husejere, sommerhusejere og erhvervskunder i hele Nordjylland.

Fra ombygning af bolig til renovering af badeværelser

Vores kerneværdier er lydhørhed, kompetent rådgivning, kvalitet og godt håndværk – og vi lægger vægt på at finde den helt rigtige løsning til vores kunder. Nedenfor kan du se en liste over nogle af de mange opgaver, vi kan udføre for dig:

  • Ombygning og tilbygning
  • Renovering af husfacade
  • Reparation og pudsning af sokkel
  • Støbning og lægning af gulve
  • Nyt badeværelse
  • Øvrige mureropgaver

Flisearbejde af højeste kvalitet

Som murerfirma er vi skarpe på flisearbejde. Det kræver erfaring og omhu at være en dygtig flisemurer – og vi har begge dele. Vi klarer alt fra opsætning af fliser og klinker, til lægning af gulve. Vi har mere end 10 års erfaring med at lave mønstre og mosaikker i fliser, og det betyder, at du kan få netop det udtryk og den stil, du ønsker dig på badeværelset eller i køkkenet.

Kontakt os i dag

​Du kan også ringe til os på tlf. 22 32 04 46 eller sende en e-mail til kontakt@murer-martin.dk.

Vi ser frem til at hjælpe dig.​​

Prisen på murerarbejde afhænger af mange faktorer, såsom omfanget af arbejdet, materialerne der skal bruges, og arbejdstiden. Det er derfor vigtigt at få en individuel prisvurdering af en professionel murer.
Kontakt os i dag til en samtale om dit murerprojekt, hvorefter vi kommer med et uforpligtende tilbud til dig.

Den bedste metode afhænger af problemet og den ønskede løsning. En erfaren murer vil kunne vurdere den bedste metode ud fra den konkrete situation og give en professionel anbefaling.

Tidsrammen afhænger igen af omfanget af arbejdet og andre faktorer som vejrforhold og materialer. Vi hos Murer Martin vil kunne give en realistisk tidsestimat for arbejdet.

Valg af materialer afhænger af projektets karakter og krav. En erfaren murer vil kunne rådgive omkring de bedste materialer og anbefale produkter af høj kvalitet.

Det er vigtigt at vælge en erfaren murer, der er bekendt med de lokale bygningsreglementer og sikkerhedsstandarder. Mureren skal sørge for at overholde alle regler og krav.

Få et uforpligtende tilbud af Murer Martin

[forminator_form id=”360″]