Facaderenovering

Vi renoverer alle typer facader – professionelt og billigt

Er husets facade blevet træls at se på? Er der revner og grimme afskalninger? Eller trænger fugerne til at blive skiftet? Uanset hvilken type facaderenovering, du har brug for, står Murer Martin klar med holdbare og smukke facadeløsninger.

Vi laver professionel facaderenovering i Hjørring, Brønderslev og det øvrige Nordjylland. Og vi hjælper også gerne dig til en smuk facade på dit hus eller ejendom, uanset om du er privat boligejer, sommerhusejer eller erhvervsdrivende.

Giv din ejendom et løft med en ny facade

En grundig og gennemarbejdet facaderenovering giver et nyt og friskt udtryk til en hvilken som helst bygning, samtidig med at renoveringen beskytter bygningen mod indtrængende vand. Vi har blik for æstetik og de rette løsninger, så du er sikker på at få et resultat, der passer til din ejendoms stil, dit behov og dit budget. Vi udfører bl.a. opgaver som:

  • Reparation af murværk og revner
  • Udskiftning og reparation af fuger
  • Pudsning af facade – herunder netpuds
  • Reparation og pudsning af sokkel

Bliv fri for revner og afskalning

Ønsker du dig en facade, som er robust, holdbar og vedligeholdelsesfri i mange år frem, da kan vi tilbyde at lave moderne netpuds af din facade.

Når der laves netpuds bliver puds og mørtel armeret med stærkt fibernet for et ekstra robust og holdbart resultat. Da netpuds er stærkere end en normal puds, er denne form for pudsning velegnet til facader, der er meget udsatte eller nedslidte.

Kontakt os for tilbud på facaderenovering

Hos Murer Martin har vi specialiseret os i stærke facadeløsninger. Vi lægger vægt på at levere kvalitet til fornuftige og konkurrencedygtige priser. Så ring eller skriv allerede i dag for et uforpligtende tilbud på renovering – hvis du vil have en facadeløsning, der holder.

Du kan også ringe til os på tlf. 22 32 04 46 eller sende en e-mail til kontakt@murer-martin.dk.

Det er vigtigt at afklare omfanget af renoveringen og hvad der skal gøres for at sikre, at facaden bliver både funktionel og æstetisk tilfredsstillende. Dette kan inkludere reparation af skader, udskiftning af materialer og/eller en ny facadebehandling.

Ved at vælge de rigtige materialer og metoder kan man opnå en mere energieffektiv facade og dermed reducere energiforbruget og omkostningerne på længere sigt. Det kan eksempelvis inkludere isolering af facaden og valg af energieffektive vinduer og døre.

Valget af materiale afhænger af en række faktorer, herunder budget, arkitektonisk stil og personlig smag. Nogle af de mest populære materialer til facaden inkluderer mursten, træ, puds og plader af fibercement.

Det er vigtigt at vælge en facaderenovering, der passer godt sammen med resten af huset og dets arkitektoniske stil. En erfaren entreprenør eller arkitekt kan hjælpe med at vælge materialer og farver, der harmonerer med husets overordnede udseende.

Det er vigtigt at sørge for, at facaderenoveringen overholder alle lokale bygningsreglementer og sikkerhedsstandarder. En professionel entreprenør eller arkitekt vil have kendskab til de relevante regler og sikkerhedsstandarder og kan sikre, at renoveringen er i overensstemmelse hermed.

Der kan opstå uventede udfordringer under en facaderenovering, men en erfaren entreprenør vil kunne håndtere disse. Det er også vigtigt at planlægge og budgettere for uforudsete omkostninger og tid, så man kan undgå forsinkelser og ekstra omkostninger.

Få et uforpligtende tilbud af Murer Martin

[forminator_form id=”360″]